כולסטרול רע וטוב
הכולסטרול – הבריא, הטוב והרע
הכולסטרול, מולקולה שומנית המרכיבה כל תא בגופינו, חיונית לבריאות האדם ואנו זקוקים לה בשביל לחיות. ... המשך המאמר
שמן דגים
שמני דגים עשירים בשומן כגון דג מלוח, טונה, מקרלים, סרדינים, טרוטה וסלומון עשירים בחומצות שומן רב בלתי רוויות הנקראות אומגה 3. ... המשך המאמר
סויה (Glycine max)
מוצא הסויה מסין והיא נזכרת לראשונה בשנת 2853 לפנה"ס בימי הקיסר שנג-ננג שהכריז על חמישה גידולים מקודשים בניהם קטניית הסויה, האורז, החיטה הדוחן והשעורה. ... המשך המאמר
ארטישוק ((cynara scolymus
הארטישוק משמש לטיפול בבעיות כבד וכיס מרה הוא מכיל כמות גדולה של סיבים תזונתיים (5.4 ג') הסופחים שומנים וכולסטרול, הוא מנקה כבד ומעודד הפרשת מיצי מרה ... המשך המאמר
אגוז קשיו(occidentale accardium)
אגוזי קשיו עשירים בשומן (46%) המכיל כמות גבוהה יחסית של חומצות שומן חד בלתי רוויות (68%) ורק 15% חומצות שומן רב בלתי רוויות. ... המשך המאמר
אבוקדו (persica americana)
עץ האבוקדו גדל בר בארצות אמריקה המרכזית בעיקר במקסיקו ובגוואטמלה וגודל לצרכי מאכל על ידי התרבויות המקומיות. ... המשך המאמר
דומה מושך דומה
קיימים מספר חוקים רוחניים, שאם נלמד לפעול לפיהם, נחייה חיים מאושרים וממומשים יותר. הפעם נתייחס אל נושא הזוגיות ואל חוק מס. 3 "דומה מושך דומה". כיצד לזמן לחיינו אנרגיות חיוביות. ... המשך המאמר