מזון בריא (א)



אפרסק מצוי (Prunus persica)

מוצא אפרסק מדרום סין מהאזור הטרופי טוקין שעל גבול בורמה ומשם נדד דרך התרבויות הקדומות לפרס ... המשך המאמר

ארטישוק ((cynara scolymus

הארטישוק משמש לטיפול בבעיות כבד וכיס מרה הוא מכיל כמות גדולה של סיבים תזונתיים (5.4 ג') הסופחים שומנים וכולסטרול, הוא מנקה כבד ומעודד הפרשת מיצי מרה ... המשך המאמר

אורגנו/אזובית פשוטה (origanum vulgaris)

מאז ימי קדם נעשה בצמח שימוש נרחב לריפוי פצעים וחבלות וכן לריפוי של מחלות דרכי העיכול, מערכת הנשימה ולהרגעה. ... המשך המאמר

אוכמניות(vaccinium myrtillus)

במשך מאות שנים השתמשו באירופה בפרי האוכמניות לטיפול בשילשול, דיזינטריה, טחורים, דלקות בדרכי העיכול וזיהומים בפה. ... המשך המאמר

אגוז קשיו(occidentale accardium)

אגוזי קשיו עשירים בשומן (46%) המכיל כמות גבוהה יחסית של חומצות שומן חד בלתי רוויות (68%) ורק 15% חומצות שומן רב בלתי רוויות. ... המשך המאמר

אגוז מוסקט (myristica fragrans)

עץ המוסקט הוא עץ טרופי שבית גידולו הטבעי הם איי בנדה (איי התבלינים) ומשם התפשט להודו ולארצות המזרח הקדום ואגן הים התיכון. ... המשך המאמר

אבטיח (vulgaris citrullus)

האבטיח נחשב כצמח תרבות עתיק שמוצאו מאזורי הסאוואנות של צפון אפריקה ולראשונה בייתו אותו במצרים ובהודו. ... המשך המאמר

אבוקדו (persica americana)

עץ האבוקדו גדל בר בארצות אמריקה המרכזית בעיקר במקסיקו ובגוואטמלה וגודל לצרכי מאכל על ידי התרבויות המקומיות. ... המשך המאמר

סך הכל: 8 | מציג: 1 - 8
חיפוש באינדקס המטפלים - מזון בריא (א) קטעי וידאו - מזון בריא (א)

מחפש מטפל בתחום? אינדקס המטפלים והיועצים מבית אלטרנטיבלי
הקלד שם, או לחץ כאן